Skip to Content
image description

Skybasert bookingsystem

Screentek håndterer drift, utvikling, server og back up av bookingløsningen, som er svært driftsstabil.

image description

Ferdig template for web booking. Start idag!

Vi tilbyr et effektivt, mobiltilpasset bookingtemplate for web booking, som raskt kan tilpasses dine nettsider. Bruken av vårt template gjør at Screenbooking kan komme opp å gå i løpet av få dager og at det er lave kostnader ved å komme i gang.

image description

Min side

På «Min Side» får den reisende tilgang til alle sine reisedokumenter og annen nyttig informasjon. Der kan også kunden i et oversiktlig grensesnitt se all kommunikasjon med deg som selger, legge inn nødvendig informasjon om reisende som er relevant eller påkrevet for akkurat den reisen som er bestilt. Screenbooking følger kunden opp automatisk, ihht dine ønsker. Kunden kan også bestille og betale tilleggsprodukter og betale deler eller hele turen på Min side.

image description

Dashboard med oppgavelister

Booking kan skje helautomatisk, men avhengig av produkter som skal bookes og setup med underleverandører, så kan Screenbooking også følge opp dine leverandører og produsere oppgavelister for deg som bookingoperatør.

image description
image description

Integrasjoner mot leverandørsystemer

Screenbooking kan hente priser og kapasitet fra andre systemer. Screentek har utviklet integrasjoner mot flere tilbydere, som Sabre SynXis, Netaffinity, med flere.

image description

Betalings- og faktureringsløsninger

Kunden kan betale produktpakken direkte på nett via Screenbooking. Bookingsystemet støtter også depositum og delbetalinger og holder automatisk orden på kundens utestående, sender påminnelser om innbetaling og sørger for at reisen betales i tide. Screenbooking kan integreres mot flere populære betalingsløsninger, som for eks. Payex, Nets, Stripe, Dibs, mfl.

image description

Agentløsning

Agentfunksjonen i Screenbooking gjør det enkelt for deg å selge til agenter, basert på egne prislister. Systemet gir deg full oversikt over agentsalget til enhver tid.

image description

Kapasitetsstyring og allotment

ALLOTMENTFUNKSJONER i Screenbooking gjør at du med den beste oversikt kan håndtere og selge kapasitet som du har fått tildelt fra dine leverandører. Du har alltid full kontroll over kapasiteten.

image description

Statistikk og rapportering

Screenbooking har en kraftig rapportgenerator og et godt utvalg av rapporter og statistikk som for eks. generelle oversikter over antall bookinger, marginkalkulasjoner, driftsrapporter, oversikt over reisende på ulike turer, hotell lister, mv.. Det finnes også grafiske rapporter, før og nå oversikter, med videre.

image description

Bestilling og leverandørkommunikasjon

Screenbooking kan integreres mot leverandørsystemer og automatisk håndtere kapasitet, allotmentavtaler og sende forespørsler til leverandører, basert på bookinger som kommer inn i Screenbooking. Alt kan skje automatisk og det sikrer deg god kontroll på dine leverandørbookinger.

image description

Meldingsfunksjon med SMS og E-post

Med meldingsfunksjonen kan du sette opp standardmeldinger som sendes til dine reisende på turer og til tidspunkt som du bestemmer. Det kan være «god reise hilsener», bestillingsbekreftelser, kundeundersøkelser etter avsluttet reise, oppfordring til å dele opplevelser, med videre.

image description

Promokoder

PROMOKODE, rabattkode, gjør at du kan tilby personer eller grupper rabatterte priser, basert på regler som du bestemmer. Promokode kan gjelde ett eller flere produkter og den kan bl.a. gi et fast eller prosentvis prisavslag.

image description

Billettsystem

Screenbooking har funksjonalitet for å sende ut billetter automatisk til sluttkunde. Da blir billetten utstyrt med en unik strekkode eller Qr kode som identifiserer kunden.

Det er også mulighet for billettkontroll gjennom Screenbooking. Brukte billetter blir automatisk merket som brukt, og gyldigheten sjekkes i sanntid når billetten scannes.  Dette er en tilleggsmodul som krever en Android mobilenhet og Screenbooking billettscanner.

image description

Sikker og trygg løsning

Screenbooking er lagret i en av verdens sikreste serverparker, med daglig backup av alle data. Du kan derfor være helt trygg på at dine bookingdata er 100% sikkert lagret.  For Screentek er sikkerhet og trygg lagring og behandling av data og kundeinformasjon prioritet nr 1. Vi tilpasser oss proaktivt til det nye regelverket for personvern i Europa, GDPR.

Bestill fullstendig feature list:

Screenbooking er et omfattende bookingsystem. Bruk skjemaet nedenfor og vi sender deg hele oversikten over funksjoner!

Svar trygt.Vi deler aldri dine opplysninger med tredjeparter.
Back to top