Gavekortløsning - Selg Gavekort på nett!

Screenbooking Gavekort er en løsning som lar deg selge gavekort på nett. Løsningen er enkel å bruke og passer for alle bedrifter. Gavekortet kan knyttes til spesifikke produkter, eller fritt valgt beløp.

Gavekortmodulen kan brukes helt separat, eller den kan være en integrert del av resten av Screenbooking løsningen. Gavekortmodulen er lett å integrere inn på dine eksisterende nettsider.

Gavekortløsningen er laget for å automatisere mest mulig slik at det ikke er knyttet manuelle oppgaver til gavekortproduksjonen.

Gavekortet kan sendes elektronisk ved bestilling, eller til et gitt tidspunkt bestemt av kunden. Gavekortet sendes da som en PDF til mottagers epostadresse.

Det er også mulig å velge å få gavekortet tilsendt per post, der det er ønskelig. Da kommer utsendelse av gavekortet automatisk opp som en oppgave i systemet.

Løsningen , og i systemet har du selvsagt full oversikt over alle gavekort som er kjøpt, brukt og utestående.

 • Gavekort på produkter og pakker.

  Du kan knytte gavekortet til spesifikke produkter eller pakker dersom du ønsker dette. I tillegg til fritt valgt sum, kan gavekortet utstedes til å gjelde enkelte produkter eller pakker som du skreddersyr for kunden.

  Du legger inn priser og produktinformasjon rett i løsningen, og så kan kundene velge hvilken produktpakke de ønsker gavekort på.

 • Automatisk tilsendt gavekort

  Du kan velge om gavekortet skal sendes automatisk per epost, eller om du vil sende gavekortene per post. Dersom du har begge mulighetene kan sluttkunden velge selv.

  Automatisk tilsendte gavekort gir deg mindre arbeid, og gjør at kunden kan bestille og få levert gavekortet umiddelbart, selv om du er opptatt med andre oppgaver.

 • Betalingsløsninger

  La kundene betale direkte på nett, med Screenbooking betalingsløsning. Kunden velger det produktet de ønsker, og betaler online med kredittkort! Man kan også velge å la kunden betale depositum på nett, og få faktura på restbeløpet.

  Løsningen kan knyttes opp mot ulike leverandører, som Payex og Netaxept.

  Dersom du ønsker å selge direkte på nett, er dette løsningen for deg!

 •  

  Skybasert tjeneste

  Screenbooking leveres som en skybasert tjeneste, og krever ingen lokal installasjon. Alt du trenger er en nettleser for å bruke Screenbooking.

  Dette gir deg enkel tilgang for både sluttbrukere og administratorer. Du trenger ikke tenke på drift av løsningen, ettersom alt ligger i skyen. Vi hånderer all drift, backup og vedlikehold av løsningen for deg!

 • Integrasjon mot ditt ERP system

  Screenbooking kan integreres mot ditt regnskapssystem, der ordre blir hentet rett inn i ditt regnskapssystem. Vi har mulighet til å integrere med forskjellige regnskapssystemer, og har en ferdig plugin til Uni Micro.

  Dette gjør at du sparer tid og ressurser på din ordrebehandling. Du slipper å føre regnskap manuelt, og systemet er alltid oppdatert. Økt integrasjon betyr økt produktivitet, samt at du er mindre utsatt for feil.

Gavekort - Enkelt og greit

Screenbooking Gavekort er en ny og moderne løsning som gir deg et brukervennlig og pent grensesnitt, både ut mot dine kunder og internt for dine medarbeidere. Løsningen er selvsagt mobiltilpasset, både i front-end og administrasjonsverktøyet. Det betyr at du kan gjøre endringer og få oversikt over dine gavekort når som helst, og hvor som helst!

Gavekortløsningen integreres enkelt med din eksisterende nettside, og inneholder alt du trenger for å komme i gang med salg av gavekort!

Løsningen er skybasert og krever ingen lokal installasjon eller drift. Alt du trenger er en nettleser og tilgang til internett. Dette gjør at du sparer penger og slipper å tenke på drift og vedlikehold. Screenbooking har ingen brukerlisenser eller kostnader per booking, slik at dine kostnader blir enkle og forutsigbare.

Ønsker du å selge gavekort på nett? Ta kontakt, så vil vi kunne gi deg mer informasjon om Screenbooking Gavekort og dine muligheter.

Solstrand Hotel

Solstrand Hotel bruker Screenbooking Gavekort både for å øke salget og forenkle administrasjonen rundt salg og produksjon av gavekort. De har en løsning der kunden kan velge hvilket produkt de ønsker gavekort på, eller om de ønsker et fritt valgt beløp.

Solstrand selger gavekort til utvalgte produkter, og kunden får gavekortet automatisk tilsendt på epost. Kunden kan i denne løsningen også få gavekortet tilsendt per post mot et administrasjonsgebyr.

Deres løsning har gitt både økt salg og mindre administrative oppgaver. Nå kan også kunden motta gavekortet umiddelbart. Dette gir økt salg ettersom kunder som er litt sent ute, fortsatt kan gi et gavekort til ett av Norges vakreste hoteller.

Vil du selge mer?