Funksjoner i bookingsystemet

Screenbooking er et markedsledende webbasert bookingsystem for turer og pakker.

Dersom du selger forskjellige typer turer og pakker er Screenbooking løsningen for deg! Screenbooking støtter alt fra rundreiser, klassiske turoperatør-pakker til kortferieprodukter.

Screenbooking er en bookingløsning som er enkel å bruke, har fokus på produktiviteten din, og ikke minst har løsningen kundevennlige, "state-of-the-art" bookingsprossesser.

Bookingløsningen er et resultat av over 10 års erfaring med bookingløsninger og reiseliv. Basert på denne erfaringen har en helt ny løsning blitt utviklet i løpet av de siste to årene, og fremstår nå som en moderne, fremtidsrettet løsning.

Her kan du lese om noen av funksjonene i Screenbooking:

 • Betalingsløsninger

  La kundene betale direkte på nett, med Screenbooking betalingsløsning. Kunden velger det produktet de ønsker, og betaler online med kredittkort! Man kan også velge å la kunden betale depositum på nett, og få faktura på restbeløpet.

  Løsningen kan knyttes opp mot ulike leverandører, som Payex og Netaxept.

  Dersom du ønsker å selge direkte på nett, er dette løsningen for deg!

 •  

  Skybasert tjeneste

  Screenbooking leveres som en skybasert tjeneste, og krever ingen lokal installasjon. Alt du trenger er en nettleser for å bruke Screenbooking.

  Dette gir deg enkel tilgang for både sluttbrukere og administratorer. Du trenger ikke tenke på drift av løsningen, ettersom alt ligger i skyen. Vi hånderer all drift, backup og vedlikehold av løsningen for deg!

 • Agent

  Har du agenter som selger dine produkter? Da er agentfunksjonen perfekt for deg. Agentene kan logge seg på å gjøre bestillinger direkte i din bookingløsning. Du kan gi agentene rabbaterte priser, og du har alltid full oversikt over agentenes ordre og utestående faktura.

 • Web booking grensesnitt

  Screenbooking har stor fokus på web booking grensesnittet og har en booking prosess som er basert på sterke visuelle inntrykk, samtidig som din profil blir tatt hensyn til. Web booking grensesnittet tilpasses ditt corporate design.

  Dette sikrer at din merkevare er presentert på best mulig måte til kundene dine.

 •  

  Egen profil

  Bookingprosessen settes opp med din egen profil, med egen logo og egne farger.

  Vi vil at du skal ha en funksjonell og vakker bookingløsning som bygger opp om din merkevare!

  Screenbooking tilpasses til dine behov, og både ser og føles som om den er laget spesielt til din bedrift!

 • Min side

  Screenbooking kan gi kundene dine tilgang til en «Min side». På denne siden får kunden en oversikt over bestillingen sin, samt informasjon om betalingsstatus. Dette er f.eks. nyttig ved delbetalinger / depositum betaling. I tillegg kan kunden legge inn mer informasjon om medpassasjerene, f.eks. fødselsdatoer, osv.

  Med dette sikrer du en god kommunikasjon med kunden din. Dessuten avlaster du dine agenter fra å hente inn standardinformasjon fra kundene.

 • Oppgavelister

  Screenbooking genererer automatiske oppgavelister basert på bookingens status. Skal et av produktene i en pakke f.eks. først bekreftes av en leverandør, så oppretter systemet automatisk en oppgrave på dette.
  Med de automatiske oppgavelistene får du muligheten til å kvalitetssikre bookingene dine – en forutsetning for fornøyde kunder.

 • Kontingentforvaltning (allotment)

  Screenbooking har støtte for produktbasert kontingentforvaltning. Kontingenter du får fra dine leverandører kan legges inn i Screenbooking sin egen kontingentforvaltning.
  Dessuten kan Screenbooking også integreres med andre systemer slik at pris og kapasitet kan hentes fra disse systemene.

  Med Screenbooking sine forvaltningsfunksjoner har du alltid kontroll over din kapasitetsplanlegging.

 •  

  Rapporter og statistikk

  Screenbooking har en rekke rapporter og statistiske oversikter. Fra generelle oversikter over antall bookinger til margin-kalkulasjoner og driftsrapporter – Screenbooking dekker behovene dine.
  Dermed får du full kontroll over bookingene og den økonomiske situasjonen.

 • Leverandørkommunikasjon

  Screenbooking kan automatisk kommunisere med leverandørene dine. Har du et fast kontingent, så kan Screenbooking sende en booking notifikasjon til leverandøren. Men hvis du ikke har et fast kontingent, så kan Screenbooking sende en forespørsel til leverandøren. Leverandøren kan da enten akseptere eller velge bort forespørselen ved å klikke på en lenke. Statusen til slike forespørsel blir selvsagt sporet med en oppgave.
  Kommunikasjonsmulighetene med leverandørene avlaster dine agenter og sikrer at du har kontroll på leverandørbookingene dine.

 • Integrasjon mot salgskanaler

  Screenbooking gir deg mulighet for Integrasjon med ulike salgskanaler. Dette gir deg mulighet til å selge turer og pakker i tredjepart salgskanaler, og dermed øke ditt salgsvolum på en enkel måte.

  Økt integrasjon betyr økt produktivitet, samt at du er mindre utsatt for feil. Dette gir deg en lettere hverdag, og gir kunden økt verdi.

 • Integrasjon mot Synxis

  Screenbooking har også en ferdig integrasjonsmodul mot Synxis. Denne modulen lar deg hente pris og kapasitet direkte fra hotellsystemet, og registrerer ordre slik at du slipper manuell behandlign. Det blir foretatt en reservasjon når ordreprosessen startes, og en bekreftelse når ordren er fullført.

  Dette gjør at du sparer tid og ressurser på din ordrebehandling, og kunden opplever en bedre tjeneste. Økt integrasjon betyr økt produktivitet, samt at du er mindre utsatt for feil.

 • Integrasjon mot ditt ERP system

  Screenbooking kan integreres mot ditt regnskapssystem, der ordre blir hentet rett inn i ditt regnskapssystem. Vi har mulighet til å integrere med forskjellige regnskapssystemer, og har en ferdig plugin til Uni Micro.

  Dette gjør at du sparer tid og ressurser på din ordrebehandling. Du slipper å føre regnskap manuelt, og systemet er alltid oppdatert. Økt integrasjon betyr økt produktivitet, samt at du er mindre utsatt for feil.

 • Kartmodul

  Plasser dine turer på kartet! I Screenbooking kan du vise reiserute, og plassere det på kartet slik at det blir enkelt og visuelt for sluttbruker å orientere seg.

  Stopp underveis i turen vises med markører på kartet, og man kan legge inn informasjon om turen direkte i kartet.

 • Integrasjon mot leverandørsystemer

  Screenbooking kan integreres med alle andre systemer, og vi har god erfaring med å lage integrasjoner mot leverandørsystemer. Screenbooking kan hente pris/kapasitet fra leverandørsystemer, samt foreta bookinger direkte i leverandørens systemer. Vi har tidligere integrert mot Thon Hoteller, Synxis, Hurtigruten og flere andre systemer.

  Dette betyr at du kan oppnå den integrasjonsgraden som er viktig og hensiktsmessig for din bedrift. Økt integrasjon betyr økt produktivitet, samt at du er mindre utsatt for feil.

 • SMS Modul

  SMS modul er en tilleggsmodul som lar deg sende SMS til dine kunder. Dette kan være informasjon om endringer på turer, bestillingsbekreftelse og "Velkommen på tur"-melding dagen før avreise.

  Screenbooking kan sende automatiske SMS basert på tidspunkt for avreise, og du kan sende manuelle meldinger dersom det er behov for det.

 • Promo koder

  Fordelskoder eller promo koder kan gi deg mersalg, og kan brukes i markedføring. Promo kode er en tilleggsmodul som lar deg lage fordelskoder som kan brukes på enkeltprodukter, eller på alle produktene dine.

  Har du annonsert på facebook, epost eller i trykte medier, og vet ikke helt hvordan resultatet ble? Da kan du bruke fordelskoder for å se hvem som kjøpte hva, basert på den spesifikke annonsen.

 • Gavekort

  Screenbooking har innebygget gavekort-funksjonalitet. Dette er en tilleggsmodul som gir deg mulighet til å selge gavekort på nett. Gavekortet kan sendes som pdf eller som fysisk kort.
  Suluttbruker kan velge når gavekortet skal sendes, og man kan både selge gavekort knyttet til produkter, eller fritt valgt beløp.

 • Utviklervennlig

  Har du egen utviklingsavdeling eller foretrukne leverandører av utviklingstjenester?

  Du kan enkelt integrere Screenbooking med andre systemer, og dine utviklere kan bruke Screenbooking API  til å utvikle funksjonalitet tilpasset dine behov. Dermed får du bedre funksjonalitet og bedre produktivitet!

 • Billettsystem

  Screenbooking har funksjonalitet for å sende ut billetter automatisk til sluttkunde. Da blir billetten utstyrt med en unik strekkode som identifiserer kunden.

  Det er også mulighet for billettkontroll gjennom Screenbooking. Brukte billetter blir automatisk merket som brukt, og gyldigheten sjekkes i sanntid når billetten scannes.  Dette er en tilleggsmodul som krever en Android mobilenhet og Screenbooking billettscanner.

 • Alle plattformer

  Screenbooking er 100% webbasert, og fungerer på alle platformer. Alt du trenger er en nettleser for å få tilgang til alle funksjoner i Screenbooking! Dette gjelder både sluttbrukere og administratorer.

  Løsningen fungerer med alle nyere nettlesere, blant annet Internet Explorer, Opera, Safari, Firefox og Chrome.

 •  

  Sikker løsning

  Screenbookings servere ligger i en av verdens største datasenter, og vi tar daglig backup av alle data på våre servere. Du kan derfor være helt trygg på at dine bookingdata er 100% sikker.

kvinne på fjelltopp

En moderne bookingløsning

Screenbooking er en ny og moderne løsning som gir deg et brukervennlig og pent booking-grensesnitt, både ut mot dine kunder og internt for dine medarbeidere. Løsningen er selvsagt mobiltilpasset, både i front-end og administrasjonsverktøyet. Det betyr at du kan gjøre endringer og hente bookinger når som helst, og hvor som helst!

Løsningen er skybasert og krever ingen lokal installasjon eller drift. Alt du trenger er en nettleser og tilgang til internett. Dette gjør at du sparer penger og slipper å tenke på drift og vedlikehold. Screenbooking har ingen brukerlisenser eller kostnader per booking, slik at dine kostnader blir enkle og forutsigbare.

Ønsker du å selge mer på nett? Ta kontakt, så vil vi kunne gi deg mer informasjon om Screenbooking og dine muligheter.

Fjord tours

Fjord Tours

Fjord Tours er en av norges mest suksessrike turoperatører, og har solgt rundturer til norske og internasjonale kunder på nett siden 2002. Fjord Tours selger blant annet "Norway in a Nutshell"-turer, og andre sammensatte turer. De har nå en svært avansert løsning som ivaretar deres behov både internt og mot sluttkundene.

Vi leverte den første online bookingløsningen til dem når de startet, og de er fortsatt en av våre beste kunder. Det er vi stolt av, og vi videreutvikler stadig deres bookingssystem med ny funksjonalitet. Fjord Tours bruker en skreddersydd versjon av bookingløsningen vår, tilpasset deres behov.

Dersom du trenger skreddersøm på toppen av vår bookingløsning står våre konsulenter klar til å virkeliggjøre dine tanker og planer.

De historiske hotel og spisesteder

De Historiske

De Historiske Hotell og Spisesteder ønsker å tilby sine kunder en mer helhetlig opplevelse, der de setter sammen kortferier som gir kunden en skreddersydd rundtur. De valgte derfor Screenbooking bookingløsning ettersom denne løsningen er skreddersydd for dette behovet.

De  tilbyr kortferier og rundreiser som Romantisk Weekend, Matopplevelser, Fyrferie og andre kortferier. Deres turer har ulik varighet, og inneholder gjerne overnatting på flere hoteller, måltider og opplevelser.

Deres løsningen er integrert med Synxis for enkel tilgang til kapasitet og priser, samt at alle ordre legges rett inn i De Historiske sin egen hotell-bookingsløsning. På den måten får hvert medlem av kjeden full kontroll over hva som er booket. Det gjør at de sparer tid og øker omsetningen ved at kapasiteten kan utnyttes fullt ut i flere kanaler.

Vil du selge mer?